Them green stripes

Where did the time go?

bubblegum bowler portræt1

Jeg er lidt inde i en periode hvor jeg ikke rigtig føler jeg får noget ud af min tid. Jeg har ferie og selvom jeg bruger meget tid på mine venner og familie går jeg hver dag i seng med følelsen af slet ikke at have udrettet noget i løbet af dagen. Det kan jeg mærke at bloggen også lider meget under. Og det er altså ikke fordi at jeg mangler materiale til jer – har et par outfits liggende som bare venter på at jeg sætter mig ned og skriver en tekst, men jeg synes bare det er svært lige for tiden. Jeg tror at det hænger lidt sammen med at internettet på mit nye værelse (ja, jeg er flyttet hjem til de gamle igen) er utrolig dårligt, så det foregår som oftest i stuen når jeg surfer rundt på nettet, blogger og redigere billeder! Det er skam også hyggeligt nok, men jeg mangler lidt min alenetid så jeg kan fokusere 100 procent på det i stedet for at blive forstyret af resten af familien, min hund, tv’et eller hvad det nu ellers måtte være der kan distrahere mig! Jeg håber i hvert fald at I bliver hængende selvom det nogen gange halter lidt herinde med opdateringerne..

bubblegum bowler portræt2

2 kommentarer

 • Har det på præcis samme måde, hvor er jeg glad for jeg ikke er alene. Jeg plejer dog at skubbe tanken væk og sige at der er tid til det imorgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, det gør jeg også, men synes bare altid det er det samme dagen efter! Glæder mig til at jeg kommer ind i en lidt bedre rytme igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Them green stripes