Where did the time go?

Update from Copenhagen

outfit skovmands skjorte jeans vans old skooloutfit åben kortærmet skovmandsskjorte og vans old skool

H&M men shirt, H&M jeans, H&M top, Vans old skool sneakers

Jeg landede i København kl. lort i nat. Toget var forsinket over 2 timer, og jeg er derfor rimelig kvæstet i dag, men jeg måtte op og afsted i morges, da jeg havde aftaler inde i midtbyen fra kl 9 om morgenen. Nu er jeg lige kommet hjem til Joanna på Nørrebro, hvor jeg skal bo de næste mange dage! Næste uge står den på modeuge, men indtil da skal vi bare slappe af, tøsehygge og ha lidt go vin.. Jeg elsker virkelig energien der er i København og især i de travle modeuge dage har jeg utrolig meget lyst til selv at flytte herover!

2 kommentarer

  • Kan også selv godt lide den energi, man finder i storbyer, som københavn men også i andre lande. Der sker hele tiden noget nyt og spændende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where did the time go?