Blue palm trees

New in: Urban decay naked 2

Urban decay naked 2 palette new in1

Selvom min Urban decay naked 2 palette ikke længere er et helt nyt køb, skal I ikke snydes for et par billeder af den.. Jeg har længe gerne ville eje den, synes det er en så smuk palette. Jeg har allerede brugt den en del og er blevet rigtig glad for den – kan bestemt godt forstå hypen omkring Naked paletterne og kunne godt finde på at anskaffe mig en af de andre også på et senere tidspunkt. Farverne er super pigmenterede og cremede og ligger flot på øjenlåget. Eneste minus er at jeg synes de dryser en smule når jeg ligger dem, men det vejer farverne altså op for synes jeg. Mine yndlings er YDK og Busted, men chopper, suspect og snakebite er også blevet brugt flittigt.. Tror jeg vil prøve at få fotograferet nogle af de looks jeg har lavet med den til jer også!

Urban decay naked 2 palette new in2Urban decay naked 2 palette new in3

Ejer I nogle af naked paletterne? Og i så fald, hvilken er jeres yndlings?

10 kommentarer

 • Jeg købte også Naked 1, 2 og Naked Basics 2 tilbage i maj hvor Magasin havde 25% og jeg havde et par gavekort, der skulle bruges. Jeg synes kvaliteten er udemærket, og paletten er bare perfekt til at have med ud at rejse, så skal helt sikkert have en med, når jeg flytter til Hong Kong i næste måned (:
  Tror egentlig grunden til at de drysser er, at de netop er så pigmenterede, så man tager mere produkt på børsten end der egentlig er brug for. Vil glæde mig til at se de looks, du kommer op med (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Er du glad for at have både 1’ern og 2’ern? har nemlig overvejet 1’ern så meget, men er bare lidt bange for at de minder for meget om hinanden til at jeg får brugt dem begge nok 🙂 Men de er bare så fine begge to!
   Havde slet ikke tænkt på det på den måde, det kunne du godt have ret i! Min første tanke var bare at det var lidt dårligt for så dyr en øjenskygge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Elsker også min Naked 2, og kærligheden er vendt tilbage efter et par år, hvor jeg ikke anvendte den. Men lige nu er Tease en del af min faste makeup rutine. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tease har jeg faktisk slet ikke brugt endnu! Men det må jeg i gang med kan jeg høre. Hvad bruger du sammen med den? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejer selv naked 2. Den og en pallet fra w7 er de bedste jeg har. Elsker virkelig min naked 2, bruger den flittigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg kiggede faktisk lige på en pallette fra w7 i normal forleden, er de gode? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Jeg er sååå misundelig! Jeg har kun kopi varen fra Normal, men jeg har helt sikkert tænkt mig at investere i Naked 2 paletten, da jeg synes det er den der har de flotteste farver.
  Har du købt din i Magasin? I såfald hvor meget gav du for den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Er kopierne fra Normal gode? har nemlig haft lidt kig på en der minder mere om 1’ern som jeg overvejer at købe 🙂
   Ja, har købt den i magasin, gav 375 mener jeg.. Lige deromkring i hvert fald 🙂 Det er lidt dyrt, men synes heldigvis den er alle pengene værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Synes faktisk den er ganske ok til prisen! Der er mange fantastiske farver i, og de holder rigtig godt. De drysser lidt når man tager dem på, men ellers er jeg faktisk ganske tilfreds. Forestiller mig, at naked dog holder lidt bedre!
   375 er okay for så mange farver. Tror jeg skal i Magasin, når jeg får løn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Den her drysser altså også en smule synes jeg, men den holder hele dagen når jeg har brugt den!
   Tror jeg skal et smut i Normal og ha kigget lidt på dem igen.. 🙂 Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue palm trees