Wants: palm trees & white

Blue palm trees

outfit palmeskjorte hvide superstars3outfit palmeskjorte hvide superstars1outfit blå palme skjorte bare ben, superstarsoutfit palmeskjorte hvide superstars2

H&M shirt dress, Adidas superstar sneakers, Clinque lipstick

Jeg går normalt altid i en stor bue udenom mørkeblåt tøj. Ikke fordi farven ikke klæder mig, men jeg bruger nærmest altid sort og jeg synes bare ikke de to mørke nuancer fungere sammen. De ligger ligesom for tæt op af hinanden, hvis I forstår?
Alligevel var jeg altså nød til at hive den her skjorte-kjole-sag med hjem fra H&M den anden dag – ingen regel uden undtagelse som man siger.. Jeg er, som I måske kunne fornemme på seneste indlæg, ret vild med palmeprint for tiden og så synes jeg altså farven er fin, især med røde læber til!

4 kommentarer

 • Hvor ER den bare fin til dig! Den kan jeg godt forstå skulle med hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Hvor er du sød! Tusind tak, jeg synes også den er rigtig fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Palmeprint er bare altid en god idé og denne skjortekjole er så flot 🙂 Har nemlig også selv haft kig på den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg kan også mærke at den bliver en favorit de næste par måneder! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wants: palm trees & white