Weekend break

New in: shower gel & body scrub from urtekram

urtekram rose body scrub wash

Okay, jeg må indrømme at det genere mit visuelle øje ekstremt meget at mærkaten på body scruben er helt vildt skæv – det håber jeg I kan bære over med! Produkterne sendte billigvoks til mig først på måneden og nu har jeg så haft tid til at teste dem lidt.. Især body scruben er jeg blevet rigtig glad for, min hud føles virkelig lækker blød efterfølgende og så udtørre den ikke min hud på samme måde som andre body scrubs jeg har prøvet. Shower gelen er jeg desværre ikke helt så begejstret for, synes min billige fra Sanex er lige så god og så synes jeg duften er mere skrap end den er på scruben, hvilket jeg ikke er så meget til! Men det er jo meget en smagssag, og jeg synes ikke Urtekrams produkter generelt er meget parfumerede..

Som en lille undskylding for den manglede blogging det sidste stykke tid, smider jeg en give away op senere på ugen, så stay turned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend break