New in: shower gel & body scrub from urtekram

Louis Nielsen x Bruuns Bazaar

louis nielsen bloggerbattle katrine mørk brillelook bruuns bazaar outfit1

louis nielsen blogger battle mørk bruuns bazaar brillelook2

louis nielsen bloggerbattle katrine mørk brillelook bruuns bazaar outfit2

louis nielsen blogger battle mørk bruuns bazaar brillelook1

louis nielsen bloggerbattle katrine mørk brillelook bruuns bazaar outfit3

Bruuns Bazaar t-shirt, Bruuns Bazaar glasses, H&M heels, H&M jeans, Jane Kønig jewelry, Clinique cherry pop lipstick

I starten af maj måned blev jeg kontaktet af Louis Nielsen, som ville høre om jeg kunne tænke mig at deltage i dette års brillelook blogger challenge – det ville jeg selvfølgelig gerne! Vi er 12 bloggere i alt som har fået til opgave at style et par briller og en t-shirt fra Bruuns Bazaar og samtidig bruge nogle lækre hårprodukter fra Gun-britt til stylingen. Jeg har valgt at holde det forholdvis simpelt og klassisk med sorte jeans, høj hestehale, stiletter og røde læber og negle..

Hele idéen med kampagnen er at sætte fokus på Louis Nielsens kampagne ”giv syn til Tanzania”, hvor de hvert år samler tusindvis af brugte briller ind som bliver doneret til folk i Tanzania. Jeg synes det er et rigtig fint formål og så siger jeg altså ikke nej til muligheden for at komme en tur til Tanzania og samtidig hjælpe en masse mennesker! Så kryds lige fingre for at jeg vinder, ikk?

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: shower gel & body scrub from urtekram