Moving on

Weekend break

outfit lædernederdel med bælte rullekrave blazer

outfit black turtleneck blazer leather skirt3

outfit lædernederdel med bælte rullekrave blazer2

outfit black turtleneck blazer leather skirt1

Second hand blazer, second hand turtleneck, Moss copenhagen leather skirt, H&M shoes, Gina tricot belt

Har I haft en god weekend derude? Jeg har.. Jeg tog hjem torsdag efter arbejde og så har jeg ellers bare nydt tiden sammen med min familie og venner og veninder! Uheldigvis lod jeg min oplader blive derhjemme, så det har været en computer-fri weekend, men det er skam også helt okay når man er omringet af søde mennesker..

I dag er jeg taget hjem til Herning et kort smut, skal nemlig til et personale arrangement her kl. 11, så jeg er så småt på vej ud af døren igen. Det er altså ikke helt dårligt med sådan en forlænget weekend og slet ikke når vejret er så lækkert!

 

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moving on