Have to have at the moment

Snickers cake!

snickers kage vegansk2

For en måneds tid siden var jeg i Horsens for at besøge min søde veninde Sidsel, som er veganer. Hun havde bagt den her veganske snickers kage og den var simpelthen så god at jeg var nød til at få opskriften.

Så en dag da min lillebror og jeg var lækkersultne kørte vi op og handlede ind og så hoppede jeg ellers i køkkenet og bagte kage til os. Den blev, med god grund, et hit hos hele familien så tænkte at jeg ville dele opskriften med jer herinde!

snickers kage vegansk1snickers kage vegansk3

En portion giver omkring 24 stykker og alt man skal bruge er…

1 dl sukker

2 dl lys sirup

200 gram peanutbutter

1 tsk vaniljesukker

7 dl knuste cornflakes

2 små håndfulde salte peanuts

200 gram mørk chokolade

Start med at blande sukker, sirup og peanutbutter i en gryde og varm det op til det er smeltet sammen til en masse. Det må ikke koge! Tag gryden af varmen og hæld vaniljesukker, cornflakes og peanuts i massen og rør det hele sammen. Hæld det hele i en beholder beklædt med bagepapir og lad den køle af i køleskabet. Smelt chokoladen over et vandbad og hæld den over den afkølede kage. Stil den tilbage i køleskabet og vent en times tid, så er der serveret!

… Nu er jeg blevet så lækkersulten at jeg overvejer at lave en portion selv!

 

 

 

7 kommentarer

 • Mmh, de ser vildt lækre ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er de også! Og så er de så nemme at lave 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, nej, nej. Det er jeg nødt til at prøve! :scream: 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg vil næsten godt love dig at du ikke fortryder! Den er SÅ god 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser jo vanvittig god ud! Min mor har lavet snickers kage et par gange, og den er fantastisk. Når man har taget et stykke, har man lyst til at spise kagen… Også får man ondt i maven 😀
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Den her er virkelig også bare god! Men man skal ikke spise for meget, så får man ondt i maven, det skete for mig igår 😉 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bagt meget lækker snickerskage med instrukser fra selvsamme person. I kan finde opskriften her. Ps. kagen er både gluten-og ægfri, og helt utrolig nem at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Have to have at the moment