Snickers cake!

Septum

testing trend septum1

Vidste I godt at jeg har haft piercing i både læben, næsen og navlen? Hvis ikke, så ved I det nu.. Det var dengang i mine vilde teenage år hvor jeg var lidt af en rebelsk type. Dengang ville jeg også gerne ha septum, men jeg var en lille bangebuks, så jeg fik det aldrig.

Da jeg så forleden så de her fake septum ringe på Asos var jeg altså nød til at få udlevet min teenage drøm lidt, så jeg bestilte selvfølgelig en pakke hjem for at teste trenden. Jeg nåede nærmest kun lige at pakke dem op før jeg havde smidt den sølv væk, så jeg måtte bruge den guld i stedet. Det irriterer mig meget mere end det burde, men det er nok også bare fordi jeg helt klart er en silver kind of girl..

Jeg har stadig ikke helt besluttet mig for, hvad jeg synes om looket. På en måde føles det lidt mærkeligt at gå med den når den er fake. Det er lidt ligesom folk der går med briller uden at have brug for det. Jeg forstår det altså ikke helt..

testing trend septum3 testing trend septum2

6 kommentarer

 • Be wild og FÅ EN SEPTUM! Jeg fik min for ca. 8 år siden, og jeg elsker den hver dag. SÅ ondt gør det heller ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg er bare mega meget i tvivl om hvorvidt det er mig.. Synes det er svært :p Men der er så mange det klæder helt vildt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joey

   Du skal da klart få en ægte – de fake ser jo vildt godt ud på dig!! Go girl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ej tak! Jeg overvejer det godt nok også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piercinger har aldrig været mig.. Men må sige det klæder dig virkelig godt, selvom det er en “snyder” 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg kan ikke helt bestemme mig :p Synes det er cool, men det er også et meget bestemt look..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickers cake!