New in: red stripes from Cos

Moving on

outfit blazer ray ban2outfit sporty blazer ray ban solbrilleroutfit blazer ray ban1

Second hand blazer, Second hand top, H&M jeans, Nike huarache sneakers, Jane Kønig necklace, Ray-ban sunglasses

Igår var lidt en lorte-dag, hvor jeg mest af alt bare havde lyst til at forsvinde langt væk fra alting. I dag er heldigvis bedre. Jeg stod tidligt op for at få noget ud af dagen, så ville lige tjekke ind og sige hej mens jeg venter på mit vasketøj. Jeg har så mange ting jeg skal nå inden jeg skal flytte og det er så småt ved at gå op for mig at jeg faktisk skal være ude af min lejlighed lige om lidt. Det er egentlig lidt trist, jeg har (for det meste) været rigtig glad for at bo her! Så nu vil jeg bare gerne ha mest muligt ud af den sidste tid jeg bor her..
I aften skal jeg catche lidt op med den søde Joanna og i morgen står den på arbejde inden jeg skal hjem til Vejle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: red stripes from Cos