Clinique beyond perfecting foundation + concealer

girly girl

outfit a line skirt acne boots3outfit a line skirt acne boots4outfit a line skirt acne boots2outfit a line skirt acne boots1

H&M skirt, second hand t-shirt, Acne boots

Det bliver et hurtigt hej herfra mig i dag, jeg er nemlig lige taget et smut til hovedstaden for at besøge Mie! Billederne her er taget tilbage i Herning, og vejret er heldigvis bedre i København, så det er rigtig lækkert!

Jeg har brugt det meste af dagen inde i indre by med Jenni hvor vi har fået shoppet lidt og nu er jeg så allerede på vej ud af døren igen – Mie og jeg skal nemlig ind og se ”I killed my mother” af Xaiver Dolan. I må have en skøn aften!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique beyond perfecting foundation + concealer