7 of my bad habbits

Clinique beyond perfecting foundation + concealer

clinique beyond perfecting foundation concealer1

En pige kan aldrig få for mange foundations, vel? Hmm, tjaaa, jeg får nok lidt svært ved at retfærdiggøre endnu en foundation efter mit foundation-shop-amok som jeg skrev lidt om her, meeeen det var jo bare fordi… Okay, jeg har ikke en god grund for den her, så tror ikke engang at jeg gider prøve at retfærdiggøre det!

Anyway, det er nyeste skud på stammen fra Clinique – beyond perfecting foundation + concealer – og jeg er ret begejstret indtil videre. Den har en virkelig sjov applikator, som mest af alt minder om en forvokset lipgloss-applikator, hvis det giver mening? Hvis ikke, så se her! Selve foundationen er ret cremet og dækningen er medium til fuld. Jeg synes desværre den har lidt tendens til at sætte sig i tørre områder, men hvis vi ser bort fra det så er det en virkelig god foundation og tør hud er alligevel ikke noget jeg bøvler med om sommeren.. Farven jeg har valgt er Alabaster og den er lige til den lyse side til mig, så bruger den primært under øjnene og andre steder jeg vil highlighte. Tror Ivory ville være et bedre farvematch til brug i hele ansigtet for mig!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 of my bad habbits