3 new foundations from the drugstore

Blog recommendations – the bigs

I denne omgang blog anbefalinger er der fokus på de helt store – dem vi alle kender, beundre og misunder! Som nævnt tidligere læser jeg ikke vanvittigt mange store blogs, men der er et par stykker der har sneget sig ind på min liste alligevel..

Marie jedig blog anbefaling

Marie Jedig

Marie er en af de største danske bloggere og en af de få der kan leve af bloggen og dens indtjening – hvilket jeg har dyb respekt for. Hele udtrykket er meget rent og der er stor fokus på det visuelle udtryk. Bloggen er fyldt med dyre designer-køb, high street alternativer og outfits. Bestemt et besøg værd.

victoria tornegren blog anbefaling

Victoria tornegren

Hvis jeg kunne vælge en valgfri blogger at bytte liv med ville valget falde på Victoria. Jeg er misunderlig på alt fra hendes garderobe, til hendes kæreste, til hendes krop – til hendes liv generelt! Hendes instagram er blandt mine favoritter og bestemt også værd at følge..

acie blog anbefaling

Acie

Inden der lyder ramaskrig, vil jeg godt lige slå fast at jeg overhovedet ikke synes at Acie er tyk, men jeg synes desværre lidt der er en tendens i blogland til at man skal være model-skinny for at få succes, så jeg beundre virkelig Acie og hendes helt normale (og flotte) figur for den succes hun har opnået. Bloggen er fyldt med lækre opskrifter, rejser, outfits og massere hverdagsglimt. Virkelig skøn læsning!

Andre nævneværdige: Rockpaperdresses, sofiesblog, nemesisbabe, loveaesthetics, Angelina Blick & Isabella Thordsen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 new foundations from the drugstore