One of those mornings....

10 things you didn’t know about me #3

outfit boy london dress asos 4

1. Jeg er lidt af en spil-tosse. Jeg elsker alle former for spil og jeg går utrolig meget op i det, hvilket jeg bliver drillet en del med i min omgangskreds.. 2. Jeg er på ingen måde religiøs men synes religion er vildt spændende. 3. Mojito er min yndlings drink. 4. Jeg spiser sjældent morgenmad. 5. Jeg er vild med reality-tv, især paradise! 6. Jeg er ikke særlig kræsen (længere). 7. Jeg elsker danskvand, det er det bedste når man har tømmermænd! 8. Jeg kan virkelig godt lide dyr.. 9. Jeg drikker ikke kaffe og har meget svært ved at tro at jeg nogensinde lærer det. 10. Jeg sætter aldrig mere end en alarm om morgenen og jeg snoozer aldrig!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of those mornings....