HH simonsen straightening iron & wet brush

The original white superstar

adidas superstar original

Ja, jeg indrømmer det gerne – jeg har ryggrad som en regneorm, især når det kommer til sko. Og åbenbart også ting jeg havde svorget aldrig at købe. Man har et standpunkt til man tager et nyt som man siger og jeg er simpelthen blevet så glad for mine sorte superstars i ruskind at jeg var nød til også at eje den klassiske hvide. Jeg er sindsygt glad for dem og lige for tiden er de 2 par nærmest det eneste der er på mine fødder. Sjældent har jeg oplevet så behagelige sko! Jeg har købt mine på Asos, men det er desværre lidt tyndt med størrelser derinde lige pt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HH simonsen straightening iron & wet brush