Back in business

HH simonsen straightening iron & wet brush

hh simonsen glattejern wetbrush1

Da jeg blev konfirmeret var mit største ønske et kamera. Mit andet største ønske var et glattejern. Jeg var så heldig at få begge dele.

På daværende tidspunkt vidste jeg ingenting om hår og pleje og det var derfor lidt en jungle for mig. Jeg kan ikke huske hvor glattejernet jeg fik var fra, men jeg mindes ikke at det var særlig godt.. Jeg var bare en af de der piger med krøller som ønskede sig glat hår for hver en pris. Et par år senere da jeg var 16 fik jeg en kæreste, som var frisør og han fortalte mig at Ghd var det eneste rigtige når det kom til glattejern – så sådan et skulle jeg selvfølgelig ha!

hh simonsen glattejern wetbrush5hh simonsen glattejern wetbrush6

Siden da har jeg lært at elske mine krøller, (eller naturlige fald er det vel nærmest blevet til i takt med at det er blevet længere) men jeg kan stadig godt li at have muligheden for at have glat hår. Jeg ejer stadig et Ghd jern, men har nu også fået det her fra HH Simonsen som billigvoks har været så søde at sende til mig..

Jeg skal dog være den første til at indrømme at min ungdoms kærestes ord om at Ghd var det eneste rigtige, har hængt ved og det er grunden til at jeg har sværget til Ghd lige siden og aldrig rigtig overvejet at prøve andet – før nu!

Jeg har haft HH Simonsen glatte jernet et par uger og har haft muligheden for at teste og sammenligne det med mit Ghd jern. Efter mere eller mindre at have haft glat hår siden jeg modtog det nye jern må jeg indrømme at det er helt rart at have mit naturlige fald igen.. Det er dog ikke HH Simonsen jernets skyld, for jeg er faktisk rigtig positivt overrasket over det!

hh simonsen glattejern wetbrush4

Den største forskel fra mit Ghd jern må nok være at HH Simonsen jernet har forskellige temperaturer. Det synes jeg er et ret stort plus selvom jeg nærmest kun har brugt de høje temperaturer, men for folk med mere tyndt og fint hår synes jeg det er rigtig fint med muligheden for lavere varme. Jeg har selv brugt den lave temperatur når jeg kun har glattet mine spidser eller de dage hvor mit hår har været forholdvis glat i forvejen og bare lige trængte til et touch up.

Udseendes mæssigt er der ikke kæmpe forskel, jeg kan li begge! Jeg synes det er ret charmende at HH Simonsen jernet har en matchende ledning, men jeg synes at Ghd jernet er lidt mere sleek i udseendet og så er det nok også det jeg bedst kan li at holde ved – men det tror jeg nu er en vanesag..

Det punkt jeg har været mest overrasket over er helt klart holdbarheden. Selvom jeg synes det tager lidt længere tid at få mit hår helt glat med HH Simonsen jernet, så er det alligevel det værd for holdbarheden er helt i top og det slår faktisk mit Ghd glattejern, hvilket jeg var ret overrasket over. Som regel har mit hår altid brug for et lille hurtigt touch up både på anden og tredje dagen, men med HH Simonsen jernet har det stadig været pænt og glat når jeg er vågnet på anden dagen og det er kun nogle gange at det har været nødvendigt med et touch up på tredje dagen. Så den tid det tager ekstra at få det glat i første omgang er altså hurtigt hentet ind igen hvis man, som mig, ikke vasker hår hver dag. Det må altså siges at være lidt af et plus i min bog.

hh simonsen glattejern wetbrush3 hh simonsen glattejern wetbrush2

Glattejernet kom i en æske sammen med et par elastikker og min yndlings hårbørste, the wet brush, som jeg allerede ejer i sort – den har været en klar favorit siden jeg fik den tilbage i januar. Før brugte jeg en svinehårs børste fra Ghd, men den havde altså en tendens til at gøre mit hår meget flyvsk og det problem har jeg på ingen måde med HH Simonsen børsten. Den er virkelig fantastisk, så nu kommer min Ghd børste faktisk kun i brug når jeg skal ha lagt alle de små hår ned i en stram hestehale!

The wetbrush fra HH Simonsen minder mig utrolig meget om tangle teezeren, men jeg synes det er rigtig rart at der er et håndtag på the wet brush og så føles den – efter min mening – også mere blid mod både hår og hovedbund. Jeg synes i hvert fald den er hver en krone værd!

I kan finde sættet med glattejern, hårbørste og elestikker her i både turkis og lilla.. Og ellers kan I finde the wet brush her i et utal af farver og mønstre. I bør virkelig overveje at gøre jer selv den tjeneste at klikke den hjem, jeg tør næsten godt at love jer, at I ikke bliver skuffede!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in business