The original white superstar

Going to the space

outfit going to the space2

outfit going to the space

outfit going to the space1

 

Asos dress, Jane kønig necklace, Deena & ozzy shoes

Så fik jeg langt om længe mulighed for at redigere og vise jer de her billeder som er taget helt tilbage da jeg var til space party på min skole. Jeg var hoppet i et ganske enkelt outfit, bestående af min yndlings kjole fra Asos og et par af mine gamle sko fra Urban outfitters..

Nu tror jeg at jeg vil hoppe i noget tøj og tage afsted mod centeret. Har lige et par småting jeg skal have ordnet inden jeg skal arbejde til by night i aften! I må have en skøn dag..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The original white superstar