Party look // outer space

double touble

selfie time1

Jeg har utrolig dårlig computer-karma lige for tiden, hvilket resultere i stilhed herinde. Min computer har haft problemer med at oplade snart et halvt år efterhånden og nu er den altså stået helt af. Jeg burde jo egentlig bare ha fået det lavet da problemet opstod, men dengang følte jeg ikke at jeg kunne undvære min computer i den tid det ville tage at få det lavet. Det bider mig så en smule i røven nu! Karma.
Jeg har bestilt en ny oplader, så satser virkelig på at det er nok og at jeg ikke også er nød til at sende den ind til reparation. Det begynder altså at være ret hårdt at undvære den, især nu hvor det falder sammen med optagelsesprøver.
På den anden side har jeg haft rig mulighed for at tilbringe tid med min familie, få en masse frisk luft og spille brætspil og det er altså ikke sådan at kimse af.. Og desuden har jeg en masse indlæg til jer når jeg engang kommer online igen, som I kan glæde jer til. Nu vil jeg hoppe i noget tøj og gøre mig klar inden jeg tager et smut til Vejle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party look // outer space