double touble

Back in business

happy happy day

Hurra! I dag blev dagen hvor den kære postmand besluttede at det var på tide at aflevere den oplader jeg bestilte til min computer før påske. Jeg tror virkelig aldrig at jeg har været så glad for at se postbudet før. Det må siges at være lidt af et statement når det kommer fra en online-shopaholic som mig. Helt ærlig har det, undskyld mit sprog, været pisse hårdt at undvære den. Det er omkring 3-4 uger siden den valgte at ligge sig til at dø helt og når man er vant til at bruge sin computer dagligt, og desuden ikke ejer et tv, så er det meget meget lang tid!
Det er faktisk så lang tid at jeg mere eller mindre har vænnet mig til ikke at have en computer og derfor overhovedet ikke ved hvor jeg skal starte. Har så mange billeder som jeg glæder mig til at få kigget i gennem, sorteret og redigeret, men det er samtidig lidt uoverskueligt!
Derudover har jeg virkelig savnet at blogge herinde og dele mine tanker og billeder med jer, så jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til at komme igang med at blogge regelmæssigt igen.
Men før jeg giver mig i kast med billedredigering og blogging tror jeg det hele skal fejres med aftens afsnit af Paradise Hotel med min mor. Og måske lidt online shopping!

2 kommentarer

 • Åh, jeg har selv været der et par gange, når mine katte har valgt at spise laderen. Man føler sig så hjælpeløs 😛 hehe.

  Cathrine
  // tiiner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ej det er godt nok også uheldigt. Men ja, man føler sig godt nok lidt afskåret fra omverdenen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

double touble