One of the downsides of being tall

Stressing out a bit

outfit høje støvler sports t-shirt trappe2

outfit høje støvler sports t-shirt trappe3

outfit sporty high heeled

outfit høje støvler sports t-shirt trappe

outfit høje støvler sports t-shirt trappe1

H&M men t-shirt, H&M jeans, Bianco boots

Jep, jeg er i live. Bare rolig. Den sidste halvanden uges tid har været ret kaotisk for mig, men nu er der ved at være styr på alt det der med uddannelse. Jeg har søgt tre forskellige uddannelser, hvilket betyder at jeg skal skrive tre optagelsesprøver og samtidig har jeg en afsluttende eksamen og et portfolio der skal laves. Det er skønt. Jeg er ekstremt nervøs for ikke at komme ind, må jeg indrømme, og jeg synes derfor at hele situationen er lidt uoverskuelig. Især alt det der med at skulle flytte og finde en ny lejlighed, i en ny by stresser mig rigtig meget.. Men jeg må jo bare tage det i stiv arm. I må have en skøn dag!

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of the downsides of being tall