What I want to wear: white & blue

Favorites for the face

tromborg deluxe facecream madara face oil favorites

Kender I det, når man i et forsøg på at redde sin dyre parfume fra at falde på gulvet lige vælter resten af beauty produkterne der stod på samme hylde ned…? Ja, jeg ved simpelthen heller ikke hvad jeg har gjort for at fortjene den slags uheld, men sådan gik det i hvert fald til at den her ansigtsolie fra Mádara måtte lade livet, R.I.P! Det ærgre mig ekstremt meget da det er den bedste ansigtsolie jeg har prøvet. Nogensinde. Og den var lige blevet en del af min nye ansigtsrutine sammen med cremen fra Tromborg, som jeg bruger som både nat og dagcreme. Det er noget værre tis, og nu er jeg nød til at finde ud af hvordan søren jeg skal få luft nok i min SU-økonomi til at købe en ny! Føler bare ikke helt jeg er klar til at opgive ønsket om et par nye superstar sneakers fra Adidas endnu…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I want to wear: white & blue