What I want to wear: Grey & gold

What now?

outfit bowler sølvtop grå pels

Second hand fur, H&M jeans, Deena & ozzy shoes, Second hand t-shirt, H&M bowler, Second hand blazer

Lige for tiden bruger jeg rigtig meget tid og energi på at prøve at finde ud af hvad jeg skal foretage mig efter sommerferien når jeg er færdig med min designteknolog i indkøb. Sidste frist for at søge ind er, som I nok ved, den 15 marts og det eneste jeg er sikker på er at jeg ikke ønsker at tage overbygningen på den uddannelse jeg er igang med nu. Om det så skal være en anden overbygning eller noget helt andet, det ved jeg ikke og jeg synes det er super svært at tage stilling til – det skal trods alt helst være noget som jeg har lyst til at arbejde med resten af mit liv. Lige pt. er jeg taget på mini-ferie hos mine forældre og jeg håber at jeg har en lidt bedre idé om hvad der skal ske når jeg kommer tilbage til Herning igen!

10 kommentarer

 • Lisa

  Må jeg spørge om hvorfor du ikke vil tage overbygningen i den uddannelse du er igang med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jaa, selvfølgelig må du det 🙂
   Jeg har næsten fra start på uddannelsen fortrudt at jeg ikke skiftede speciale, men samtidig tænkt at jeg gerne ville give det en chance. Nu er jeg så langt henne at jeg føler at det ville være idioti ikke at gøre det færdigt, så jeg trods alt har muligheden for at bygge ovenpå med noget andet.
   Indkøb, som er det jeg læser, er bare ikke hvad jeg havde forventet og jeg vil gerne lave noget hvor jeg har mulighed for at være lidt mere kreativ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Hvad havde du forventet, og hvordan var det så i virkeligheden?
   Det er nemlig også dét jeg overvejer at søge ind på…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   På mange måder er det nok hvad jeg havde forventet. Jeg synes bare der er meget forskel på hvad folk kan og jeg synes ikke altid at der bliver taget lige meget hensyn til det. Men jeg var som sagt i tvivl fra start, og skulle bare have gået med min mavefornemmelse og skiftet da jeg havde chancen 🙂 Der er bestemt ikke noget i vejen med uddannelsen som sådan og jeg har været rigtig glad for at gå på Teko, det passer bare ikke så godt til mig med så stort et fokus på blandt andet økonomi og produktkendskab 🙂
   Vil du begynde til sommer hvis det er? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Nej, jeg skal først lige have en HF, and so on. Så det er ikke aktuelt lige nu, meeen før eller siden bliver det vel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg har selv taget en HF og det er en af de ting jeg fortryder lidt i forbindelse med den her uddannelse. Jeg føler jeg mangler en masse viden i nogle fag som andre har fordi de har taget HHX. Det er ikke for at skræmme dig væk, eller noget, ville bare lige fortælle dig det 🙂
   Jeg overvejer lidt at lave et længere indlæg med mine tanker omkring uddannelsen og indkøbsspecialet når jeg er kommet lidt videre med min beslutning om hvad jeg skal nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud!
  Det bliver spændende at se hvad du vil lave i fremtiden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tusind tak! Jeg ser også frem til at se hvad fremtiden bringer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med de tanker, det er altid svært, hvad man skal lave i fremtiden – og det kommer sikkert til at ændre sig igen 🙂 Nogle gange er det tilfældighedernes spil, hvad man ender med.

  Rigtig god dag!

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Mange tak! Det er nemlig virkelig svært og man kan jo ikke blive ved med at ændre retning, så håber meget at jeg finder noget der passer bedre til mig den her gang 🙂
   Du må også have en skøn dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I want to wear: Grey & gold