Hey turtle

What I want to wear: Grey & gold

What i want to wear2

H&M jacket, Maria black necklace, Acne t-shirt, YSL mascara, Topshop boots, Selected skirtMaria black bracelet,

Den her uge er virkelig gået hurtigt synes jeg. Jeg føler kun lige at det har været mandag, men nu er det fredag og jeg ville bestemt ikke have noget imod at hoppe i overstående i aften når jeg skal ud og se hvad der sker i byen! Det bliver dog en stille og rolig aften for mit vedkommende, skal nemlig arbejde i morgen og så skal jeg direkte hjem til Vejle hvor min bedstemor har inviteret på mad – det glæder jeg mig til!

Har I nogle vilde planer for weekenden?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey turtle