New in: Nike huarache triple black

The stewardess look

outfit grå pels højhalset kjole1

outfit grå pels højhalset kjole2

outfit grå pels højhalset kjole3

outfit grå pels højhalset kjole4

Asos dress, H&M tights, Second hand fur, H&M cardigan, Alexander Wang bag, Underground creepers

Stewardesse var ikke det look jeg gik efter, da jeg dagen derpå, efter modeblogprisen, hoppede i det her outfit og tog ud til CIFF hvor der var ”bloggertur”, men det var altså det min sidemand i toget på vej hjem, syntes jeg lignede.. Jeg havde virkelig set frem til at komme ind i toget og koble fuldstændig af med lidt billedredigering, men det gjorde førnævnte sidemand altså lidt svært – han var meget(!) snak saglig og fangede overhovedet ikke et hint, så jeg endte med at være tvangsindlagt til en røvkedelig livs historie mens jeg prøvede at koncentrerer mig om at få noget ud af min lange togtur.. Det var bare slet ikke optimalt efter en lang uge!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Nike huarache triple black