New in: Rayban wayfarer & Mac 'lady at play'

Streetstyle: one stylish gentleman

1

2

Det er egentlig ret atypisk at jeg dedikere et helt indlæg til én person jeg har streetstylet, men jeg synes simpelthen at denne herre var så fin i sin lange frakke, runde briller og røde sko da jeg mødte ham inden Veronica B. Vallenes showet. Det var ellers ikke meningen at jeg skulle skyde streetstyle under den her modeuge, men jeg endte med at ændre mine planer.. Jeg har derfor en ordentlig stak billeder som jeg er i gang med at kigge igennem og redigere, så håber I er friske på at se lidt mere streetstyle fra modeugen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Rayban wayfarer & Mac 'lady at play'