The stewardess look

Purple favorites for the hands

yves rocher hand cream nail polish purple

I midten af sidste måned modtog jeg en lille pakke fra Yves Rocher, som blandt andet indeholdt overstående. Dem der har fulgt med herinde lidt tid ved at jeg går rigtig meget op i hvordan mine hånder, og negle i særdeleshed, ser ud, så nye produkter på den front gør mig aldrig noget! Jeg er helt vild med den mørke bærnuance her om vinteren og har faktisk ikke haft andet på mine negle siden jeg fik den her neglelak i farven aubergine. Håndcremen er ret let i det, så den trænger nemt ind og så dufter den virkelig godt af brombær, men er lige til den ”stærke” side til min smag..

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The stewardess look