What now?

New in: Divaderme products

Divaderme mascara lash extender brow extender

Jeg vil vove at påstå at jeg har prøvet min ”fair share” af produkter der lover både længere og fyldigere vipper, og lad mig være ærlig: det er sjældent et ret imponerende resultat jeg har fået.. Derfor var mine forventninger til Divaderme produkterne også nogenlunde lig nul da der kom en pakke fra Billigvoks ind af døren med overstående produkter, men nogengange har man lov at blive overrasket..

De 3 produkter som jeg har testet er en mascara, en lash extender og en brow extender i farven chocolate. Sidstnævnte har jeg ikke fået brugt så meget da børsten er ret stor og derfor ikke er så nem at få et pænt og præcist resultat med, men jeg har brugt den til noget af mine bryn og den giver, som lovet, god fylde. Kunne bare godt have ønsket at applikatoren var lidt smallere så jeg kunne nøjes med at bruge den! De 2 andre produkter vil jeg lade tale lidt for sig selv, men først får I lige et billede af hvordan min normale mascara tager sig ud på et close-up billede..

mac mascara

På billedet her har jeg brugt min nuværende mascara fra Mac som jeg har været rigtig glad for, men det er jo ikke fordi at resultatet er noget særligt.. Jeg prøvede for god ordens skyld også Lash extenderen sammen med denne mascara, men det resultat var altså ikke halvt så godt som det jeg fik da jeg brugte Divaderme mascaraen sammen med. Jeg skal dog ikke kunne udelukke at en anden og mere våd mascara ville fungere lige så godt sammen med, som den fra Divaderme..

divaderme mascara lashextender

På det her billede har jeg brugt både mascaraen og lash extenderen fra Divaderme og jeg må indrømme at jeg er ret imponeret over resultatet. Det fungere sådan at man starter med at ligge et lag mascara og derefter et lag lash extender og til sidst slutter man af med endnu et lag mascara for at lukke de små fibre inde. Man kan gentage processen hvis man ønsker endnu mere fylde og volume, men på overstående billede har jeg kun brugt et enkelt lag.

Overordnet er jeg virkelig imponeret over produkterne. En ting man skal være opmærksom på er dog at lash extender (og brow extender, for den sags skyld) fibrene drysser en del så jeg vil anbefale at man lige holder et stykke papir under når man bruger den. Ellers kan de også sagtens børstes væk med en stor børste efterfølgende.

Har I prøvet nogle af produkterne fra Divaderme?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What now?