Adidas superstar

Hey turtle

outfit turtleneck sandals raybans1 outfit rullekrave wayfarer netstrømper i sandaler outfit turtleneck sandals raybans3 outfit turtleneck sandals raybans2outfit turtleneck sandals raybans4

Second hand turtleneck, Rayban sunglasses, H&M jeans, Asos net socks, YRU sandals, Jane kønig lovetag necklace, Jane kønig earring

Vejret er godt nok ret skizofrent for tiden, hva? Den ene dag er der høj solskin og den næste er jeg ved at blæse væk.. Hvordan søren skal man klæde sig på til det?! Jeg synes det er svært.. Forleden var jeg hoppet i en af mine gamle rullekraver sammen med et par sandaler med netstrømper i og så selvfølgelig mine nyeste Rayban solbriller.. Det fungerede faktisk udemærket, selvom det måske var lige tidligt nok på året at rende rundt i sandaler og bare tæer – tror i hvert fald min bedstemor ville have rystet frygteligt på hovedet af mig hvis hun havde set det..

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas superstar