Glitter girl

Alexander wang x H&M leather sandals

alexander wang x hm leather sandals1

I morgen kan vi skrive marts i kalenderen hvilket betyder at det officielt er forår. Og selvom det ikke ligefrem ligner forår når jeg kigger ud af mit vindue så satser jeg på at de varmere dage er på vej så jeg kan få muligheden for at tage mine sandaler fra H&M x Alexander Wang samarbejdet i brug. Jeg er ikke imponeret over komforten må jeg indrømme, men kvaliteten er alt for lækker og så ser de jo brand godt ud, så lad os håbe det bare er sådan et par sko der lige skal gåes til!

2 kommentarer

 • Nøj de er lækre! Jeg fik fat i en af kjolerne fra samme kollektion, men de her måtte nu også gerne have været med. Jeg glæder mig virkelig også til at kunne lufte fusserne, når det bliver lidt varmere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Synes også de er vildt fine! Kjolerne fra kollektionen var også alt for lækre, fik selv fat i et par stykker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glitter girl