Valentines gift from me to me

Adidas superstar

adidas superstar suede croco black1 adidas superstar suede croco black2

Tilbage i 00’erne da jeg var teenager var Adidas superstar det shit! Alle de seje børn havde et par og det svære valg gik på om de skulle være sorte med hvide striber eller hvide med sorte striber. Det var hårde valg dengang!
Jeg kunne have svoret at de aldrig ville blive moderne igen, og hvis de gjorde – gud forbyde det – så skulle jeg i hvert fald ikke have et par!  Men så skete det alligevel at de blev trendy igen og jeg er åbenbart et meget letpåvirkelig menneske så da jeg så den her udgave i ruskind med croco snude, kunne jeg altså ikke længere modstå fristelsen. Jeg forelskede mig allerede i dem tilbage i november hvor de røg direkte på min ønskeseddel, men skæbnen ville altså ikke at de lå under træet den 24. december og de har siden været udsolgt i min størrelse. Men jeg giver ikke så let op når der er noget jeg virkelig gerne vil have, så siden har jeg dagligt opdateret mine saved items på Asos indtil jeg endelig havde heldet med mig og de blev klikket hjem!

De er som en drøm at gå i og jeg forestiller mig allerede at de bliver en klar favorit i min garderobe. Nu går jeg helt og overvejer om jeg skal have fat i de klassiske hvide også, men hvis man spørg min mor er det ikke ligefrem fordi jeg mangler flere sko..

 

6 kommentarer

 • Nøj de er flotte! Det troede jeg alligevel aldrig, jeg ville komme til at sige om Adidas sko 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Hahaha 😀 Jeg troede heller aldrig jeg ville blive fan af superstar-modellen, men andre Adidas sko kan jeg nu normalt godt li 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må indrømme, jeg altid har haft et par stående i garderoben, da jeg godt kan lide at gå i dem, men jeg synes ikke, de er specielt smarte – dine er dog en undtagelse. WOW, de er lækre! Må vist hellere eje.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg er også sindsygt overrasket over hvor gode de er at gå i! Og den her udgave er jo for lækker, jeg er i hvert fald kæmpe fan 😀 Men det lyder som en god plan aldrig at du aldrig har smidt dine ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, får helt flashback til mine teenage år. Men hvor de egentlig bare flotte (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha, det gør jeg virkelig også.. Synes dog den her udgave er lidt mere stilet, selvom jeg også er ret vild med den hvide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines gift from me to me