What I want to wear: Matchy matchy monocrome

Winter wonderland

outfit franske fletninger adidas t-shirt1 outfit franske fletninger adidas t-shirt2 outfit fletninger adidas t-shirt skaterskirt outfit franske fletninger adidas t-shirt4 outfit franske fletninger adidas t-shirt5

Adidas t-shirt, Second hand blazer, Glamorous tall skirt, Alexander Wang x H&M sneakers

Om en times tid tager jeg afsted mod København og selvom modeugen først officielt skydes igang i morgen, så er der alligevel et par pre-fashion week events i dag som jeg regner med at smutte forbi..

Outfittet her er fra i fredags hvor sneen var faldet og træerne derfor var helt frosset til.. Det var den første dag i år hvor jeg har ikke har kunne holde varmen i et par strømpebukser, men det var bare så smukt udenfor at mig og min veninde selvfølgelig var nød til at tage ud og skyde nogle billeder! Og så fik jeg samtidig lige testet looket med 2 franske fletninger af, hvad synes I? Jeg er selv ret vild med det, men kan desværre ikke selv finde ud af at lave det, hehe..

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I want to wear: Matchy matchy monocrome