January: this month I'm looking forward to

Salted almonds

salted almonds 1

Det er sjældent at jeg deler opskrifter herinde, men når noget er SÅ nemt som de her saltede mandler, så kan selv jeg være med – hvilket må betyde at cirka alle kan finde ud af det! Oveni at de er super nemme at lave, smager de også fantastisk og så er nødder virkelig en af min favorit snacks. Det er ren win win, så min mor og jeg kastede os ud i at lave en portion i slutningen af juleferien..

salted almonds 2

Hvis du vil kaste dig ud i det, er alt du skal bruge 200g mandler, 5 dl vand og 125g salt.

Kom 5 dl vand i en gryde (eller kog det i en el-kedel) og tilsæt salt. Når saltet er opløst slukkes der for blusset og mandlerne hældes i. Lad dem stå i vandet og trække i 20 minutters tid. Når de er færdige med at trække hældes vandet fra og mandlerne fordeles på en bageplade som stilles i ovnen ved 175 grader i cirka 15 minutter. Vend dem undervejs og husk at hold lidt øje med dem så de ikke bliver brændte..

Voila.. Lækre, sprøde, salte mandler – enjoy!

 

 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

January: this month I'm looking forward to