Win 3000kr to downtown plus

Chai latte from David Rio

chai latte fra david rio

Okay, jeg har en lille indrømmelse.. Vi kender alle de der mennesker der spiser eller drikker noget mest fordi at det er fancy, ik? Jeg er lidt sådan et menneske nogle gange.. Sushi, avokado, skyr og andet ”fashion-food”, var jeg sgu nok aldrig rigtig begyndt at spise hvis det ikke var pga. den hype der er omkring det..

Jeg er desværre ikke helt fashion nok til at drikke sort kaffe (endnu), men så er det jo godt der findes alternativer som Chai latte! Det skal selvfølgelig være den gode fra David Rio og min favorit er Elephant vanilla som – surprise surprise – smager af vanilje. Den er meget sød, så det er ikke noget jeg sådan drikker på daglig basis, men det er altså lidt lækkert med en kop i ny og næ..

 

6 kommentarer

 • Jeg kender det godt med den chai.. men jeg tror ikke det er fordi det er “in”. Jeg synes den smager herre godt, men det der fik min opmærksomhed først var nok indpakningen. De flotte farver, osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er heller ikke fordi det er ”in” at jeg drikker det (eller spiser de andre ting, for den sags skyld), men det er nok det der i første omgang har fået mig til det d: Og du har helt ret med indpakningen, mine bøtter står fremme i køkkenet fordi de er så fine at se på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min står også fremme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie P.

  Du ved godt det er ulovligt at lave indlæg, hvor du ikke skriver at det er sponsoreret når du har fået gratis gaver?
  Jeg har set på flere andre blogs at de har modtaget disse produkter i gave. Det var blot til info 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bloch

  Uff, jeg ELSKER også chai latte! Hvor plejer du at købe det henne? Synes ikke rigtigt, at jeg har kunnet finde det billigere end hos: http://www.ren-velvaereshop.dk/foedevarer-242/te-244/david-rio-chai-te-743/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg har mit fra David-rio.dk, det er samme pris som det link du har sendt og det er også det billigste jeg har set det til! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Win 3000kr to downtown plus