Handcream from Jane Iredale

Boy london dress & vans old skool

outfit boy london dress asos 3outfit boy london dress asos 1outfit boy london dress asos 7outfit boy london dress asos 5outfit boy london dress asos 8outfit boy london dress asos 2outfit boy london dress asos 6

Boy london dress, H&M tights, Vans sneakers, H&M x Alexander wang wool jacket

Fashion week er lige rundt om hjørnet og jeg er så småt begyndt at overveje hvad jeg skal tage på. Jeg overvejer lidt at pakke den her kjole fra Boy London som jeg købte i december. Jeg kan egentlig ret godt li kombinationen her, hvor den er holdt helt sporty med vans, løst hår og overknee strømper, men tænker den også kunne være fin tilsat min sorte pels, en stram hestehale, røde læber og et par høje støvler..

 

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Handcream from Jane Iredale