Forever repurchased: matas eye make-up remover

Alexander Wang x H&M leather boots

alexander wang x hm læder støvler

Den sidste del af min H&M x Alexander Wang bestilling er kommet hjem og indeholdt blandt andet de her læder støvler med hæl, som jeg synes er så smukke. Generelt synes jeg skoene i kollektionen er virkelig lækre, og udover mine sneakers har jeg faktisk bestilt et andet par også, mon I kan gætte hvilket?

Støvlerne her passer til nærmest alt i min garderobe og jeg glæder mig rigtig meget til at få taget dem ordentligt i brug. Jeg synes de er lidt til den lille side – de sidder ret tæt oppe over vristen, så er lidt spændt på om jeg kan holde ud at gå i dem til hverdag eller om det må forblive en fest-støvle!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever repurchased: matas eye make-up remover