Christmas wishes 2014

The best black friday deals!

Jeg har samlet lidt af de bedste black friday tilbud jeg har kunne finde rundt omkring på nettet til jer! håber I vil være med til at udvide listen lidt ved at smide kommentarer med gode black friday tilbud, så skal jeg nok opdatere listen i bunden løbende, så alle kan få glæde af de mange gode tilbud der er at hente! Jeg elsker altså lidt når vi tager amerikanske traditioner til os og black friday er bestemt ingen undtagelse – hvem siger nej tak til shopping med rabat? Ikke mig i hvert fald…

zalando black friday

Buffalo pumps, Adidas sneakers, Buffalo Pumps, Vagabond high boots, Vagabond bootsAdidas sneakers, Nike sneakers

Zalando er en af de hjemmeside der virkelig går all in hvad angår black friday, og det er da værd at udnytte! Jeg har samlet et par af mine favoritter på collagen!

Få 10% uden mindste køb med koden RABAT45EN

Få 15% ved mindste køb for 750kr med koden RABAT452

Få 25% ved mindste køb for 3000kr med koden RABAT45TRE

Koderne gælder kun i dag og enkelte mærker er undtaget!

billig voks black friday

 

Hos billigvoks er der en masse rigtig gode enkelte tilbud. Man kan f.eks få et nyt GHD glattejern til 799kr eller en af de nye Eos læbepomader til bare 29kr! Se alle de andre gode tilbud her..

cocopanda black friday

Ole henriksen facemist, Loreal mascara, The balm bronzer, Youngblood lash primer, Ole henriksen dagcreme, Glominerals foundation, Jane iredale lipstick, Ole henriksen ansigtsmaske, Orofluido hårolie, Ren ansigtsmaske

Hos cocopanda kan man spare op til 75% på hele butikken! Der er f.eks op til 60% på alt make up og 73% på al hårpleje. Der kan virkelig gøres nogle kup hvis der er noget man lige står og mangler eller man gerne vil spare lidt på julegaverne.

asos black friday

Asos jacket, Cath Kidston necklace, Asos socks, Asos white shirt dress, Michael Kors watch, Asos leather skirt, Vagabond shoes

Asos kører det måske bedste black friday tilbud jeg har kunne finde med 20% på alt! Så er det altså tid til at få købt nogle af de ting der har lagt i saved items liiiiige lovlig længe men som budgettet ikke lige har været til.. Koden er CYBERWKND20 og gælder helt frem til tirsdag kl. 10.00 – det skal lige nævnes at den kun kan bruges en gang pr. person!

_________________________________________________

Som sagt må I meget gerne smide andre gode black friday tilbud i kommentarfeltet! Så opdatere jeg listen herunder løbende..

Nelly giver 10% på hele sortimentet med koden BLACKFRIDAY (gælder kun i dag og enkelte mærker er undtaget)

Ellos giver 20% på udvalgte produkter med koden 305720 (gælder frem til og med søndag)

H&M kører op til 50% på udvalgte varer. Find udvalget her!

Norwaynails har 50% på hele sortimentet med koden BLACK (gælder kun i dag)

Luisa Via Roma har 20% på det hele med koden BFRS (gælder frem til og med mandag)

Mango har 30% på alt med koden 5BLACK (gælder kun i dag)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas wishes 2014