A night out with beauty bash Aarhus

Once again

black and white selfie photo

Hvis der var nogen der for halvandet år tilbage havde spurgt mig om jeg troede jeg kom til at arbejde i H&M igen, ville jeg uden at tøve have svaret nej! Men ting ændre sig, jeg har igen fået arbejde i H&M og jeg er så glad for det – ikke mindst for at blive mindet om hvorfor det er jeg aldrig skal have børn…

Det er virkelig befriende at tjene lidt ekstra penge ved siden af su’en, som jeg må indrømme er ret stram når man bor halv-dyrt og alene og også gerne vil have mulighed for at gå i byen med vennerne og andet sjov.

Min første løn er mere eller mindre gået til at betale det hav af regninger der dumpede ind af døren omkring den første, men jeg er for første gang siden jeg flyttede til Herning ikke totalt broke midt på måneden – jeg har endda lagt en lille bestilling hos H&M for lige at fejre mit nye arbejde og selvfølgelig udnytte personale-rabatten lidt!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A night out with beauty bash Aarhus