9 little black dresses

Ole Henriksen Blue/black berry enzyme mask

ole henriksen blue black berry enzyme mask billgvoks

For nogle uger siden fik jeg en lille prøve med hjem af Tromborgs multi vitamin facial mask, som er en gel lignede fugtmaske. Den løb hurtigt op, så da Billigvoks tilbød mig at vælge et produkt fra deres side var jeg ikke længe om at beslutte mig for at finde en erstatning. Valget faldt på den her ansigtsmaske fra Ole Henriksen, som i konsistensen minder rigtig meget om den fra Tromborg.

Jeg har brugt masken 4 gange og min halv tørre vinterhud er allerede ret begejstret. Har simpelthen den blødeste hud efter brug og har slet ikke bøvlet med tørre områder i ansigtet som jeg ellers godt kan have tendens til i takt med vejret bliver koldere. Det eneste minus er at duften er meget skarp, hvilket jeg ikke er så glad for, men det synes jeg egentlig er en meget generel ting for Ole Henriksen – i hvert fald de få produkter jeg har prøvet derfra!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 little black dresses