10 Tips for new bloggers

Christmas wishes 2014

fødselsdags ønsker 2014

Det er lige gået op for mig i dag at der er under en måned til juleaften! Så er det vidst på tide med en lille ønskeseddel.. Jeg har faktisk overraskende mange ønsker i år føler jeg, og det er ikke engang alt jeg har medtaget på collagen.

For det første ønsker jeg mig et par helt sorte sneakers – min kærlighed er faldet på Thea-modellen fra Nike (huarache ligger også ret højt på listen, men kan ikke bestemme mig for hvilken kombination jeg helst vil eje!). Derudover ønsker jeg mig også nyt sengetøj i sort/hvid, enten med tern, striber eller i marmor mønster! Som altid er der også en masse beauty relaterede ting på min ønskeseddel; t-zone peelingen fra pudderdåsernes egen serie har jeg gerne ville prøve siden de lancerede serien, high-lighteren fra the Balm har også været på min ønskeseddel meget længe efterhånden, læbestifter fra Mac kan man vidst aldrig få for mange af og jeg har længe ønsket mig farven Lady at play og sidst men ikke mindst på beautyfronten, så har jeg altså ikke helt fået ansigtsmasken fra tromborg ud af hovedet siden jeg nævnte den her. Årets dyreste og derfor også mest urealistiske ønske er et nyt objektiv til mit kamera, sådan et 85mm. 1.8 måtte altså meget meget gerne finde vej hjem til mig!

Udover hvad der er på collagen ønsker jeg mig også smykker fra bla. Janekønig & Maria black, en concealer og bronzer fra Nars og et par håndvægte til hjemmetræning..

Hvad ønsker I jer i julegave?

 

 

6 kommentarer

 • Du har nok læbestifter, din tosse.. Hvad for nogle smykker er det du ønsker dig, send mig lige links på facebook, okay?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Nok læbestifter? Det er altså to ord jeg aldrig troede jeg skulle se dig sætte sammen 😉 Meeeeen jeg ønsker mig virkelig Lady at play, så er min læbestift samling snart komplet 😉 Og det skal jeg nok lige gøre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig også et objektiv. Et 55 1.8 til mit Sony kamera. Og Tromborg produkter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er altså også det perfekte blogger objektiv! 🙂 Og Tromborgs produkter er virkelig lækre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh er vild med marmor sengetøjet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Også mig! Men det er desværre udsolgt på H&Ms hjemmeside :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Tips for new bloggers