The best black friday deals!

Blog recommendations – out of category

Så er det vidst ved at være tid til at sprede lidt loooooove, synes I ikke? Den her gang tager vi fat på de blogs der ikke rigtig passer ind i nogen decideret kategori, fælles for dem er dog at de alle er super sjove og ærlige! Jeg havde utroligt svært ved at finde billeder til den her kategori, da de alle 3 har hovedfokus på det skrevne frem for det visuelle.. Hvis i kender andre blogs som minder om understående må I meget gerne linke dem i kommentarfeltet, leder altid efter nye, gode blogs!

den pæne overflade blog anbefaling

Den pæne overflade

Mias blog er super sjov og meget velskreven. Hun går ikke så meget op i det der med at have en facade på – det hele er meget ærligt og skide sjovt! Der er ugentlige statuser, massere brok og lister i lange baner. Af de 3 her, er hun den der har størst fokus på det visuelle – og det vil altid være et plus i min bog!

indsæt selv fancy navn blog anbefaling

Indsæt selv fancy navn

Her har vi en blog hvor ejeren har valgt at være anonym, hvilket gør det muligt at ligge alt ud som det er, uden filter. Der er massere sladder, historier om fyrer, tinder-lir, dates og pinlige hverdags situationer at komme efter. Det hele er helt nede på jorden og man føler nærmest det er en veninde der fortæller historierne. Det fås ikke bedre!

miriams blok blog anbefaling

Miriams blok

Det her er en af mine absolutte yndlings blogs! Der er massere gossip, sko, katte-dame-snak, sjove og pinlige hverdags historier og brok. Der er mulighed for at indsende hemmeligheder – anonymt selvfølgeligt, som bliver udgivet i Shh indlæg og hver søndag er der en god omgang ”Jeg er jo bridget jones” hvor Miriam fortæller om sidste uges begivenheder. Desuden er hun god til at tage debatter op, og har blandt andet snakket om særlig sensitive, skøn-sagen og det der med at være usikker på sig selv. Desuden skriver hun helt igennem fantastisk. Bestemt et klik værd!

ANDRE NÆVNEVÆRDIGE:

Tinderslut

Læs mine tidligere blog anbefalinger her!

10 kommentarer

 • Gode anbefalinger! 🙂 Og sjovt, jeg har selv sådan en blog, hvor det skrevne er i fokus. Der er også masser af brok og lister 😉 Og ærlighed!
  Jeg er også selv helt vild med Miriams Blok. Hun skriver vildt godt. Og [indsæt selv fancy navn] er jeg også blevet ret stor fan af. Vil straks hoppe ind på Den Pæne Overflade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg må straks forbi! Selvom det er langt fra den type blog jeg har, så elsker jeg altså den type ret meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen, hvor har du da lige reddet min eksamensramte søndag, som pt. består i at lege meget uerfaren nyhedsvært. 🙂
  Tusinde tak for de pæne ord, de varmer helt igennem! Det er skide dejligt, når der bliver sat fokus på den lidt mere skæve del af blogland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg er glad for at kunne hjælpe, men det er jo helt selv fortjent!
   Jeg holder rigtig meget af at læse den type blogs selvom det ligger ret langt fra min egen (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Katrine, hvor er du dog rar! Mange tak for de fine ord, du kan tro, de varmer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Hvem kan ikke bruge lidt varme i den her kolde tid? Og du fortjener det! Så egentlig er det mig der takker for at have fornøjelsen af at følge med inde hos dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tips, altid rart at finde nye seje blogs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det var så lidt! Jeg elsker selv at finde nye blogs 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man! Jeg har først opdaget det her indlæg nu! Det tenderer til at være pinligt, men hey, så blev det til en tidlig julegave – og tusind tak for den!! 😀 Sikke nogle pæne ord. Jeg følger også de andre to blogs med stor glæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det var skam så lidt 😉 Og slet ikke pinligt – jeg kunne jo bare have givet en lille heads up!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The best black friday deals!