This years winter boots

Alexander Wang x H&M leather bag

alexander wang x hm læder taske1 alexander wang x hm læder taske2

H&M x Alexander Wang leather bag

Kan I huske at jeg sagde at jeg havde udnyttet min nye personale rabat lidt? Well.. Et par dage senere tog det lidt overhånd da jeg opdagede at flere af Alexander Wang x H&M tingene lige pludselig var på lager igen.. Det endte med at jeg brugte en mindre formue, men til gengæld har jeg så også fået cirka alt fra den kollektion jeg kunne tænke mig! Første køb jeg har gjort mig er den her læder taske, som jeg bare måtte eje efter at have set Stina flashe den! Den er lavet i det lækreste bløde læder og jeg er helt sikker på jeg bliver rigtig glad for den, især fordi den ikke minder om nogen taske jeg ejer i forvejen..

12 kommentarer

 • Jeg købte opså nærmest halvdelen af kollektionen. deribland tasken. Den er bare for lækker!
  Der røg 3 tasker hjem og 2 par støvler.
  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Amen, det er jo også bare så lækkert? Ved slet ikke hvordan man skulle kunne lade være 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis den er ovenud lækker!! 😉 skindet er jo mega blødt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Helt vildt. Blev faktisk lidt overrasket over hvor lækker kvalitet det er da jeg pakkede ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu synes jeg ikke, at Alexander Wang og H&M’s samarbejde var noget at prale af, men den her taske er godt nok flot.. Måske var jeg lige hurtig nok til at afvise det? Hmm.. I hvert fald, er den godt nok lækker, den taske! 😀

  Knus
  http://www.clumsysilhouette.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Uh, du er næsten en af de første jeg høre ikke være synderligt begejstret – det er helt forfriskende :p hehe..
   Jeg var ret vild med det meste af kollektionen, men synes også især den her taske er super lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Hej Katrine! 🙂
  Vi er to piger som er i gang med projektopgave om sociale medier. Det ville være en kæmpe hjælp hvis du ville svare kort, på nogle helt simple spørgsmål. Hvis du kunne tænke dig at hjælpe os, så skriv venligst til gitze1999@hotmail.com

  Tak på forhånd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe jer, men kan i ikke sende en mail til mig med spørgsmålene i? 🙂 Så skal jeg forsøge at svare så godt som muligt. Min mail er katrinemoerk@hotmail.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor godt! Super du fik fat i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jaa, jeg er også meget begejstret – og min computer kan endda være i den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aah endnu bedre! Det glemte jeg jo helt, at vende tilbage med et svar på sorry…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er helt okay, den var nok røget med hjem under alle omstændigheder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This years winter boots