It's my birthday = giveaway

Looking through the archives – streetstyle

streetstyle blandet 1 streetstyle blandet 2 streetstyle blandet 3

I mandags begyndte jeg for alvor i skole igen. Jeg har siden sommerferien sluttede været i praktik og har derfor ikke været fysisk på skolen siden før læseferien – det er altså næsten et halvt år vi snakker her!

Må indrømme det har været lidt hårdt at komme tilbage, men heldigvis har vi startet op med valgfag. Jeg har valgt type – og image styling og det er virkelig spændende. I mandags havde vi en masse streetstyle undervisning og trend scouting og i den forbindelse tænkte jeg vi kunne tage et kig tilbage i arkiverne på noget af det streetstyle jeg har taget for Costume gennem årerne. Det er godt og blandet fra de forskellige modeuger, men der er også et enkelt fra London og et enkelt fra min hjemby Vejle i mellem!

Hvilket look er jeg favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's my birthday = giveaway