The granny cap

Galaxy nails with gosh stardust collection

gosh stardust collection fall 2014 gosh stardust galaxy nails1 gosh stardust galaxy nails2

Forleden modtog jeg den nye Stardust kollektion fra Gosh som jeg nu har haft leget lidt med! Kollektion består af fem smukke sorte, hvide og grå lakker der alle sammen har massere shimmer i sig. Grunden til at den fine pakke dumpede ind af min dør er at jeg deltager i konkurrencen om at blive Gosh Official Nail Blogger 2014, hvilket jeg selvfølgelig godt kunne tænke mig!

Jeg har valgt at lave galaxy negle da jeg synes det var helt oplagt nu når kollektion hedder ”Stardust” og faktisk har jeg brugt alle 5 lakker til designet, selvom det kan være svært at se da de er lagt i flere lag! Jeg synes resultatet blev rigtig fint, selvom det var super svært at fange de fine farveskift i Stardust og Million Stars på billederne..

Lakkerne hedder Night sky (sort med sølvshimmer), Milky way (gråhvid med hvid shimmer), Million stars (Gråblå med blå, lilla, grøn og pink shimmer), Stardust (transperant hvid med blå, lilla, grøn og pink shimmer) og Moonlight (sølv med sølv shimmer). De er alle super flotte, men Million Stars og Stardust er nok mine favoritter!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The granny cap