Deal of the day: shoes with 30% discount

That leather skirt

outfit læder nederdel hvid top1 outfit læder nederdel hvid top2 outfit læder nederdel hvid top3
H&M trend trenchcoat, Moss Copenhagen top, Moss Copenhagen leather skirt, Pandora necklace, Vagabond Boots, Michael Kors watch

Jeg har ledt efter en lædernederdel i hvad der føles som en evighed, så da jeg var et smut til Vejle By Night med Joanna og fandt den her i Moss Copenhagen var lykken altså gjort – og så endda med 20% rabat! Jeg købte også toppen og vupti så havde jeg et fint sæt at tage på om aftenen hvor jeg var ude at spise med min ven, Marc..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deal of the day: shoes with 30% discount