That leather skirt

How to do: natural curls

Jeg har egentlig været lidt i tvivl om hvorvidt jeg skulle udgive det her indlæg, dels fordi billederne er taget hos min frisør, Rolf Jonsson, og noget af do-it-yourself charmen derfor lidt ryger af og fordi det efterhånden er et par halv gamle billeder. Ligemeget hvad er tippet jo det samme.
De fleste ved man kan få et fint blødt fald ved at flette sit hår mens det stadig er halvvådt og lade det tørre, men en våd fletning er ikke den mest flatterende frisure og personligt er jeg ikke så vild med at sove med mit hår flettet. Til gengæld smider jeg tit mit hår op i en knold i løbet af dagen for at få det væk fra ansigtet – det jeg gør er derfor at sætte håret op i en hestehale, dele det og flette 2 fletninger, som i ser på det første billede, derefter er det nemt at vikle de 2 op til en knold og sætte det hele fast med et par hårnåle som på billede nr 2. Derefter lader jeg det bare tørre og når jeg tager det ud har jeg det fineste fald i håret og så er det jo også en ganske sød frisure mens man har det oppe..

4 kommentarer

 • Det er nogle virkelig fine og naturlige krøller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene

  Jeg syntes du har et flot hår,men jeg hælder nu mest ti du er flottest med opsat hår, syntes nu også at dine fletninger er flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tusind tak 🙂 Kan nu godt li at variere det lidt..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That leather skirt