Wrap-around sandals

Morning skincare routine

Tidligere på dagen sad jeg og snakkede med Joanna om det der med hudpleje, og hvor vigtigt det egentlig er at rense og pleje huden på daglig basis. Jeg er bestemt ikke selv for god til at huske at gøre det hver morgen og aften, men jeg er bestemt blevet bedre til det! Jeg er ingen ekspert på området, men har fundet en morgen rutine der fungere godt for min hud lige for tiden!

Ren Rosa Centifolia Foaming Cleanser: Jeg starter selvfølgelig ud med en god omgang rensning og når det kommer til cleansere sværger jeg til skum udgaven! Jeg har efterhånden prøvet en hel del, men den her er en af de bedste jeg har prøvet (og desværre også dyreste) og så elsker jeg duften!

Ren Rosa Centifolia 3-in-1 Cleansing Water: For at være sikker på min hud er helt ren tager jeg en vatrondel med den her 3-1 rens på, som fjerner det sidste smuds og make up. Den efterlader min hud helt ren og klar til step 3: serum!

Sinobel Organic Boost Serum: Jeg skifter ret meget rundt i hvad jeg bruger af serum, men lige for tiden er jeg helt vild med den her fra Sinobel, som får min hud til at føles så lækker glat og babyblød.

Rønsbøl Repair Cream: til sidst slutter jeg af med en god omgang fugt i form af den her creme fra Rønsbøl. den er lige til den fede side og derfor springer jeg cirka det her step over hver anden dag. Jeg har kombineret hud og føler ikke min hud har brug for så meget ekstra fugt at jeg kan bruge en dagcreme på daglig basis.

Hvad bruger I af produkter? og har I nogle gode hudpleje tips i ærmet? Så tager jeg imod med kyshånd..

2 kommentarer

 • Marie

  For et par dage siden kiggede jeg på lookfantastic.com og faldt over produkterne fra REN jeg længe har haft kig på. Så jeg bestilte deres foaming cleanser hjem til hvad der omregnet svarer til 98 kr. Derefter så jeg på Matas’ hjemmeside at den der koster 189 kr, så det kan vist godt svare sig at købe produkter fra REN på lookfantastic!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Hold da op! Det skal jeg lige huske, er da lidt en anden pris i hvert fald 😉 tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wrap-around sandals