two snaps from Wali mohammed barrech SS15

Golden girl

outfit guld fashion week 2outfit guld fashion week 3outfit guld fashion weekoutfit guld fashion week 1outfit guld fashion week 4

Gina tricot dress, moms old top, dads belt, Rayban sunglasses, YRU sandals, Asos socks

Jeg havde en mindre tøjkrise inden jeg tog afsted til modeugen, da jeg havde glemt et par ting hjemme i Herning. Derfor gik jeg på jagt i mine forældre gamle gemmer inden jeg tog med toget videre til København. Det resulterede i at jeg fandt den her fine perle top af min mors og et af min fars gamle bælter med guldspænde.. For at fuldføre guldlooket var jeg gået all in med guld på øjne også, men det er selvfølgelig lidt svært at se når jeg havde valgt at have solbriller på, på samtlige billeder vi tog.. Way to go!

Vinderne af Marc Jacobs give away’en blev forresten Anne Hansen og Trine J. som begge har fået en mail!

 

 

 

1 kommentar

  • Sikke et cool outfit. Jeg kan rigtig godt lide den måde de chunky sandaler afbalancerer den fine kjole, og Audrey-solbrillerne til er da bare perfekte. Well done, Miss Mørk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

two snaps from Wali mohammed barrech SS15