Morning skincare routine

Blonde layers

outfit pandora event1 outfit pandora event2 outfit pandora event3

H&M trend vest, Second hand top, H&M skirt, Vagabond boots, Michael kors watch, Vera Vega ring, &otherstories bag

Torsdag aften var jeg inviteret til et event hos Pandora i Vejle, i anledningen af åbningen af deres nye concept butik. Der var drinks, finger-food, cupcakes, konkurrencer og fremvisning af alle de flotte smykker, og hele aftenens overskud gik til børne cancer fonden – det var virkelig hyggeligt og vellykket! Jeg havde taget Joanna og min mor under armen og var hoppet i en hel masse blonder og lidt læder..

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morning skincare routine