A childish shirt

Five favorite blushes for summer

5 favorite blushes

Jeg er ret stor fan af blush og bevæger mig sjældent uden for en dør uden, føler virkelig jeg ser helt død ud uden! Jeg ejer rigtig mange forskellige, både pudder og creme blushes, så tænkte jeg ville vise jer mine sommer favoriter!

Frat boy fra The Balm er en super fin mat rose/peachy farve som giver de perfekte ”jeg har været ude hele dagen”-kinder. Det er min go to blush når jeg gerne vil ha et mat look. Hussy fra Illamasqua er en stærk pink som man skal være lidt forsigtig med for det ikke bliver for meget, men når den er doseret rigtig er den virkelig fin! Den er også mat.. Luminoso fra Milani er en rigtig pæn peach farve med shimmer, som derfor fungere som blush/highlighter kombi. Når jeg skal have knald på læberne er det oftest denne jeg bruger.. Money talks fra Dainty doll er den perfekte nude, som også fungere rigtig fint til contouring. Der er en smule shimmer i, men det er meget begrænset. Peachykeen fra Mac, er som navnet antyder en peachy farve som også har lidt guld shimmer i sig. En af de første blushes jeg købte, og min go to når jeg ønsker et lidt mere shimmery look.

8 kommentarer

 • Jeg er ikke så meget til røde kinder, men synes det så flot når andre har det!

  Knus<3
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Jeg elsker det, men føler mig så også rimelig død uden..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favoritblush er sådan en pulver-én, som jeg har købt i Body Shop for flere år siden! Den holder virkelig længe på kinderne, og så bruger man alligevel ikke ret meget ad gangen 😀 Perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Jeg ejer faktisk kun en blush i pulver form, men den er jeg til gengæld også rigtig glad for og er også en af de blushes jeg har der holder længst faktisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååh jeg eeeelsker blush! Jeg kan heller ikke få nok, jeg ejer simpelthen så mange, det samme gør sig gældende for bronzer/solskinspudder. 🙂
  Knus Malene
  http://www.beautybymalene.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Jeg kan virkelig heller ikke få nok! Men prøver at begrænse mig til ikke at købe flere medmindre jeg virkelig føler jeg mangler 😉 hehe.. lige nu kunne jeg godt tænke mig Nars Laguna og the Balm – Cindy lou 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også blushes! Lige for tiden er det de ferskenfarvede jeg er pjattet med 🙂 Det er et skønt billede du har taget af dine darlings!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Uh ja, jeg er altså også stor fan af ferskenfarvede blushes. Og tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A childish shirt