On the heel

Blog recommendations – teen fashion

Jeg har længe gået og overvejet at lave en blog anbefalings serie, da jeg selv elsker at læse og finde nye blogs. Personligt læser jeg ikke ret mange af de helt store blogs, så jeg har valgt primært at fokusere på små og mellemstore blogs. Jeg regner med der kommer en ny serie cirka hveranden uge så længe konceptet kører og I kan blandt andet forvente anbefalinger inden for mode, skønhed og boligindretning – vi starter ud med teen fashion, som faktisk er en kategori jeg læser overraskende mange blogs indenfor, her er mine 3 favoritter.

Alberte whitta blog

 Whittaheart

Alberte blogger om mange forskellige ting, men bloggen handler primært om mode og hendes hverdag. Der er altid massere af fine outfits, nye køb og inspirende collager at finde på bloggen og jeg kan godt li at hun er forholdsvis personlig på trods af at er en modeblog hun driver. Derudover er hendes billeder altid rigtig fine og så ser hun jo bare hamrende godt ud! Helt klart et klik værd..

Nanna simonsen blog

Nanna Simonsen

Nannas blog har jeg efterhånden fulgt et godt stykke tid og jeg bliver altid inspireret af hendes fine billeder og måde at opsætte alting på når jeg klikker ind. Bloggen er visuelt rigtig lækker og der er altid en masse nye køb, outfits og opskrifter at blive inspireret af. Derudover synes jeg hun har et ret unikt udseende der gør hende virkelig smuk!

Made in denmark blog

Made in denmark

Amanda blogger om en masse forskellige ting og man kan blandt andet finde outfits, nye køb, bolig inspiration og skønhed på hendes blog. Det hele er holdt ret personligt og man får et godt indblik i hendes hverdag, lige nu er hun blandt andet på ferie i USA hvilket er meget spændende at følge. Desuden er jeg super misunderlig på hendes lange lyse og meget pæne hår!

ANDRE NÆVNEVÆRDIGE:

Like black, Alma Spies, Original Fake, Laura Holm & Bête Noire

12 kommentarer

 • Fedt med noget god blog-karma! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Ja ikke? Synes det er vigtigt at huske at rose andre for deres gode arbejde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Katrine, hvordan ændrer jeg mit domæne fra http://www.julez.bloggersdelight.dk til http://www.julez.dk? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Hej Julie. Jeg gjorde det da jeg bloggede hos blogger og de havde sådan en ret nem funktion hvor mange kunne købe det igennem google, som så købte det ved noget der hedder GoDaddy, så det er der jeg har købt det 🙂 Jeg er desværre ikke sikker på hvordan man gør direkte fra bloggers delight da jeg har haft hjælp til at flytte min blog 🙂
   Håber du kan bruge det til noget, selvom det ikke var meget svar! (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER disse indlæg, selvom jeg kendte de fleste af ovennævnte blogs. Det er god inspiration!

  http://www.frederikkeegel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Jeg elsker også selv at finde nye blogs og læse den her slags indlæg hos andre 🙂 Er glad for du ku li det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Albertes! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Det gør jeg også, hun er sgu dygtig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak Katrine for de fine ord, man kan virkelig ikke blive andet end glad, især når det kommer fra en, der har en så god blog!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Det var da så lidt, synes du er rigtig dygtig!
   Er glad for du kan li bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil helt sikkert tjekke dem ud! – Lyder super gode :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Det synes jeg du skal gøre, de er bestemt det værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the heel